Muškarac iz Citroëna zagrebačkih registracija poginuo je u utorak kod Udbine. Njegov automobil zapalio se nakon što se sudario s Passatom. Vozač Passata iz neutvrđenog razloga prešao je u njegovu traku.

U teškoj nesreći kod Udbine u utorak je poginuo muškarac koji je vozio Citroën koji se zapalio nakon sudara, javlja zadarska policija.

Kako navode, prema trenutnim saznanjima, vozač (25) VW Passata bosanskohercegovačkih registracija vozio se iz smjera Gračaca prema Udbini i iz neutvrđenog razloga je prešao na suprotnu prometnu traku. Tu se sudario s Citroënom zagrebačkih registracija.

Automobil se zapalio nakon sudara i u njemu je poginuo muškarac, dok je ozlijeđena putnica prevezena u zadarsku bolnicu radi pružanja pomoći.

Vozača Passata i putnicu (24) iz njegovog automobila Hitna je prevezla u bolnicu u Gospiću radi pružanja pomoći.

Radi obavljanja očevida na mjestu tragične nesreće, u vremenu od 12.30 do 16.45 sati, promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilaznim pravcima.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću naložilo je provođenje obdukcije, a policijski službenici provode daljnje izvide u svezi utvrđivanja identiteta smrtno stradale osobe i svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

 

izvor:gpmaljevac.net